Over KnippenBijDaan

Naar de kapper wordt ontspannen!

Na jarenlange ervaring, een korte pauze en de wens om voor mezelf te beginnen, presenteer ik met veel trots KnippenBijDaan.

Het ontspannen begint al bij het maken van de afspraak, door de flexibele openingstijden past dit altijd in uw agenda. Bel 024-6636958 en maak direct de afspraak , u wordt geholpen wanneer het u uitkomt.  Doordat ik altijd op afspraak werk hoeft u nooit lang te wachten in de kapsalon.

Geen stress of er nog genoeg geld in parkeerautomaat zit of dat de parkeerschijf nog niet verlopen is. Parkeren gewoon voor de deur.  Buurtbewoners kunnen relaxed te voet of op de fiets aankomen bij Knippenbijdaan.

Geniet ervan dat uw haren gewassen worden, ontspan bij het masseren van uw hoofd.  Bij een kopje koffie of thee worden uw wensen besproken.  Aan de hand van deze wensen en een eerlijk advies wordt bepaald hoe u eruit komt te zien.  Alles kan zolang het maar bij uw persoonlijkheid past.

Met mijn jarenlange ervaring, enthousiasme, de persoonlijke aandacht die ik kan geven , alleen de beste producten met ondersteunende seminars zorg ik voor uw relaxmoment. U gaat relaxed en goed geknipt de deur uit.

Ook aan kinderen wordt de nodige aandacht besteed. Bijvoorbeeld een baby die voor het eerst wordt geknipt is vaak meteen baby af. Leuk een foto van ervoor en erna. Foto ontvangt u via email. Ook voor kinderen dus naar KnippenBijDaan.

Naar de kapper wordt een uitje. Welkom bij KnippenBijDaan.

13 reacties op Over KnippenBijDaan

Reacties zijn gesloten.