Haarlijn herst en winter 2011-2012

Alles wordt persoonlijker. Steeds meer mensen laten zien wie ze zijn op social media, zoeken hun unieke eigen vorm en bewegen snel. Dat zie je ook terug in het haarmodebeeld van de komende herfst en winter.


Kapsels met een lekkere edgy look die draaien om volume, nonchalance en beweging. De nieuwe haarlijn van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) heet dan ook niet voor niets Move.

Lekkere flow.
Kenmerkend voor de najaars- en winterlook zijn volle golvende kapsels met langere contouren en haar dat in lagen wordt geknipt. Dit winterseizoen draait het helemaal om textuur: krullen en volume brengen het haar in beweging. De strakke steile coupe transformeert in een lekkere flow met kapsels die alle kanten op kunnen.

In beweging
Bij de nieuwste vrouwenlooks zijn de haarlengtes allemaal iets langer. Met de nieuwste kniptechnieken haal je het natuurlijke volume naar boven. Het haar wordt volumineus opgestoken of losjes gestileerd. Daardoor creëer je een speels kapsels dat alle kanten op kan.

Volumeboost
Ook voor mannen geldt dat het allemaal losser mag: het haar wordt uit het gezicht gedragen zonder strakke kuifjes maar met het effect van handen door het haar. Letterlijk in een handomdraai gooit hij alles de andere kant op. Ook de stylingproducten staan in het teken van deze trend. Producten die het haar meer volume geven en het haar luchtig stylen.

Ook voor haarlijn herfst en winter 2011-2012 bent u van harte welkom bij Knippenbijdaan. Kapsalon in Wijchen op de Saltshof. Gratis parkeren voor de deur, lopend of op de fiets. Bel of mail snel voor een afspaak. Koopavond wanneer het u uitkomt!

Binnenkort volgen de trends volgens Wella Professionals.
Zie voor voorbeeldkapsels en nog meer informatie:

Klik aan om naar Beautynieuws te gaan voor uitgebreide voorbeelden en informatie.

Bron: Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) via www.vakkappers.nl.

Naar de kapper wordt een uitje!
Welkom dames, heren en kinderen bij Knippenbijdaan.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.